Samsun FETÖ Hücre Evlerine Baskın

Samsun'da FETÖ/PDY'ye karşı yürütülen operasyonda, hakkında arama emri bulunan 6 kişi hücre evlerinde bulundu.

03.01.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-15:55) Samsun FETÖ Hücre Evlerine Baskın

Samsun'da FETÖ/PDY'ye karşı yürütülen operasyonda, hakkında arama emri bulunan 6 kişi hücre evlerinde bulundu. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından Atakum, İlkadım ve Canik bölgelerinde FETÖ'nün "gaybubet evi" olarak bilinen 4 adrese operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, Trabzon 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı bulunan ve 3 ByLock abonelik kaydı olan, Trabzon'da "bölge talebe mesulü" olarak bilinen Adem Ö. yakalandı.

Sahte kimlik kullandığı belirlenen Adem Ö'nün yanında bulundurduğu 5 bin 500 lira, 500 avro ile 770 dolarına el konuldu.

Sinop Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı verilen ve ByLock abonelik kaydı bulunan, Beyaz Lale Samsun Mezunlar ve Üniversiteliler Derneği üyesi Meryem B. de ikamet ettiği adreste gözaltına alındı.

Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından haklarında yakalama kararı çıkarılan ve ByLock abonelikleri bulunan, askeri öğrencilerden sorumlu "bölge talebe mesulü" olarak nitelendirilen Mehmet S. ile imam nikahlı eşi Ayşe Gül T. de yakalandı.

Tutuklanan şüphelilerin adreslerinde 5 bin 350 Türk Lirası bulundu.

Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı verilen ByLock kullanıcısı ve meslekten atılan İsmail Y. ile sahte kimlik kullandığı belirlenen eşi Fatma Zehra Y. bulundukları adreslerde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin 5 bin 400 lirasına da el konuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal