Sakarya'da 2 Sokak Karantinaya Alındı!

Ölümcül ve bulaşıcı olan yeni tip coronavirüs salgını yurdun dört yanını sardı. Ülkenin birçok yerinde karantina alınan bölgeler arasına Sakarya da adını yazdırdı. Adapazarı ilçesine bağlı olan 2 sokağa giriş ve çıkışlar yasaklandı.

13.04.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-15:51)

Ölümcül ve bulaşıcı olan yeni tip coronavirüs salgını yurdun dört yanını sardı. Ülkenin birçok yerinde karantina alınan bölgeler arasına Sakarya da adını yazdırdı. Adapazarı ilçesine bağlı olan 2 sokağa giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Hıfzıssıhha Kurulunca Adapazarı ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki Vişne ve Egemen Sokaklarının coronavirüsle mücadele çerçevesinde, 14 gün süreyle karantinaya alındığını duyurdu.

Söz konusu bölgede kontrol sağlayan polis ekipleri, giriş çıkışlara engel koydu. Sokaklara girmek isteyenler sağlık ekipleri tarafından ateş ölçümüne tabi tutuluyor ve karantina süresi boyunca çıkış yapamayacakları hususunda uyarılıyor.

Öte yandan Sakarya'da 2 Nisan'da İl Hıfzıssıhha Kurulunca Ozanlar Mahallesi'ndeki Mete Sokağı, ikinci bir talimata kadar karantinaya alınmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal