Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan Başından Vurularak Öldürüldü

Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan, emlak satışı için görüştüğü bir bir emlakçı tarafından vurularak öldürüldü.

31.08.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-16:28) Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan Başından Vurularak Öldürüldü

Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan, söylentiye göre emlak satışı sebebiyle tartıştığı emlakçı Erol Ş. tarafından başından vurularak öldürüldü.

Olay, saat 13.30 sularında Adapazarı Çökekler Mahallesi'ndeki emlakçıda oldu. Sakarya Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Erkan, yanında arkadaşı Erkan Akçalı ile beraber bir süre önce emlak satışı için görüştüğü emlakçı Erol Ş. ile bürosuna gitti. İkili arasında anlaşmazlık doğunca iddialara göre, emlakçı Erol Ş. üstünde taşıdığı tabancayla Ahmet Erkan ve Erkan Akçalı’ya 2 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan Ahmet Erkan başından Erkan Akçalı da kolundan yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralılar ihbarla gelen sağlık birimleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Erkan gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yapılan ilk araştırmada olayın bir emlak satışı sebebiyle çıkan anlaşmazlık ardından olduğu bildirildi. Polis saldırıyı yapan emlakçı Erol Ş.yi arıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal