Şaka Amaçlı Arkadaşlarının Yemeğine Sıvı Yapıştırıcı Döktü, 20 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Bursa'da bir öğrenci şaka yapmak için arkadaşlarının yiyeceklerine sıvı yapıştırıcı döktü. Yiyeceklerden yiyen 20 öğrenci zehirlendi. Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

20.02.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-13:12) Şaka Amaçlı Arkadaşlarının Yemeğine Sıvı Yapıştırıcı Döktü, 20 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Bursa İhsan Dikmen İlkokulu'nda bir öğrencinin şaka yapma fikri ile sıvı yapıştırıcı döktüğü yiyeceklerden yiyen 20 arkadaşı, zehirlenme şüphesiyle hastaneye sevk edildi. Okula gelen ambulanslarda ilk müdahaleleri gerçekleştirilen öğrenciler, daha sonra hastanelere gönderildi.

ŞAKA YAPTIĞINI SANDI

Merkez Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi İhsan Dikmen İlkokulu 3- G sınıfında öğrenim gören ismi açıklanmayan bir öğrenci, sınıf arkadaşlarının yiyeceklerine şaka için sıvı yapıştırıcı döktü. Beslenme saatinde yiyecekleri yiyen yaklaşık 20 öğrenci, rahatsızlandı. Öğrenciler, okul yönetiminin çağırdığı ambulanslarla bölgedeki hastanelerde tedavi altına alınırken, polis, olayla alakalı soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal