Sahte Hesapla Kapkaççılar Yakaladı

Polis ekipleri, Adana’da 2 kapkaççıyı sosyal medyada oluşturdukları sahte hesaptan iletişime geçerek yakaladı.

04.10.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-15:48) Sahte Hesapla Kapkaççılar Yakaladı

Edinilen bilgilere göre Adana’da kapkaç yoluyla 4 kişinin telefonunu çalan ve çantasını almaya çalıştıkları üniversiteli kızın yerde sürüklenip yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince suç kaydı dosyası ve sosyal medya aracılığıyla yapılan çalışma sayesinde yakalandığı belirtildi. Polis ekipleri 4 kişinin telefonunu çalıp kaçan ve çantasını çalma girişiminde bulundukları üniversite öğrencisinin yerde sürüklenerek yaralanmasına neden oldukları tespit edilen şüphelileri yakalamak için mağdurların ifadesinden yola çıkarak araştırma yapıldığı belirtildi.

İfadelere göre boynunda taç döğmesi tespit edilen kapkaççıyı sosyal medyada kadın ismiyle oluşturulan sahte hesaptan şüpheliyle iletişime geçerek "boynundaki dövmenin aynısından yaptırmak istediğini" belirtip tanışma teklifinde bulunuldu. Teklifi kabul eden kapkaççı verilen buluşma adresine diğer şüpheliyle gittiği ve bu sırada bölgede seyyar esnaf gibi davranarak önlem alan ekiplerce kaçmaya çalışmaları üzerine kovalamaca sonucu yakalandıkları belirtildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal