Sahte Genelgelere İtibar Etmeyin!

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan sahte koronavirüs genelgesiyle ilgili Twitter platformu üzerinden açıklama yaptı.

28.11.2020-23:14 - (Son Güncelleme: 28.11.2020-23:18) Sahte Genelgelere İtibar Etmeyin!

Koronavirüs salgınının ülkemizde yayılması bunun sonucunda da vaka sayıların artmasıyla koronavirüs tedbirleri geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısından sonra duyurulmuştu. Yasaklar kapsamında da bugün hafta sonu sokağa çıkma yasağının ikinci adımı uygulanmaya başlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'de bugün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan tam kapanma içerikli sahte belgelere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

'AÇIKLAMA YAPILDI'

EGM'nin sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alakalı alınacak tüm tedbirler, resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

'PAZARTESİ YENİ TEDBİRLER AÇIKLANABİLİR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı, 'Vatandaşlarımız tedbirlere dikkat etmiyor, tedbirleri genişletebiliriz.' açıklamasından sonra koronavirüs gündemiyle kabine pazartesi tekrar toplanacak. 30 bin rakamını aşan vaka sayılarıyla ilgili görüşmelerin yapılacağını dile getiren yetkililer, kritik toplantıda yeni tedbirlerin alınabileceğini ifade ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal