Sağlık Personelinin Servis Aracına Sopalı Saldırı

İstanbul Küçükçekmece’de bir araç şoförü yol anlaşmazlığı yaşadığı ve içinde hastane personellerinin olduğu servise sopayla saldırdı. Gözü dönen trafik magandası servis aracının camını da kırıp hiçbir şey yapmamış gibi oradan uzaklaştı.

04.12.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 04.12.2020-09:48)

Hadise, geçen gün saat 18.50 sularında Küçükçekmece Sefaköy Tevfik Bey Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre akşam sularında 34 NP 5965 plakalı aracın şoförü, hastane çalışanı taşıyan servis minibüsünün şoförü Mertkan I. ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek büyümesinin ardından aracından inen kişi, I’nın üzerine yürümeye başladı.

SERVİSE SOPAYLA SALDIRDI

Servis sürücüsünün karşılık vermemesinin ardından deliye dönen araç sürücüsü, aracından aldığı sopa ile servis minibüsüne saldırmaya başladı. O anlar servis sürücüsünün cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi.

Öfkeden gözü dönen maganda servis aracının camı kırdı. Saldırının sonrasında kimliği belirsiz kişi aracına binerek oradan uzaklaştı. Videoda, araç sürücüsü otomobiline binerek sopasını alıyor. Sopası ile otomobilinden inen kişi servise saldırmaya başlıyor. Saldırgan sonrasında otomobiline binerek oradan uzaklaşıyor.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Hadisenin akabinden Mertkan I. karakola giderek saldırgan şahıs ile ilgili şikayette bulundu. Şikayeti alan ve videoyu inceleyen emniyet güçleri, plakası tespit edilen sopalı saldırgan şahsı yakalamak için operasyon başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal