Sağlık Çalışanının Boğazını Kesen Sanık Hakim Karşısına Çıktı

Maçka Parkı'nda tartıştığı psikiyatri asistanının boğazını kırık cam şişesiyle kesen Emrah Danışman hakim karşısına çıktı. Sanık, "Anneme sinkaflı küfür edildi" sözleriyle kendini savundu.

08.10.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-12:54) Sağlık Çalışanının Boğazını Kesen Sanık Hakim Karşısına Çıktı

Şişli Maçka Demokrasi Parkı'nda 11 Haziran'da meydana gelen olayda psikiyatri bölümü asistanı Süleyman Dönmezler ve sanık Emrah Danışman arasında tartışma çıkmış, sanık Danışman elindeki şişeyi kırarak Dönmezler'in boğazını kesmişti. Olayın ardından yakalanan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Danışman hakim karşısına çıktı.

"PİŞMANIM, ÖZÜR DİLİYORUM"

İstanbul 38. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya getirilen sanık Emrah Danışman, savunmasını yaptı. Ailevi sıkıntıları nedeniyle alkol alarak Maçka parkına gidip orada alkol aldığını söyleyen Danışman, "Evime doğru yürüdüğüm sırada müşteki bana seslendi. 'Şerefsiz,tacizci' gibi sözler söyleyerek anneme küfür etti. Sonra bana saldırdı. Kendimi savunmak amacıyla votka şişesini kırdım ve müştekiye doğru salladım. Öldürme niyetim yoktu. Müşteki ile aramda husumet yoktu. Çok üzgünüm ve pişmanım, kendisinden ve ailesinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİ ENGELLEYEN OLMADI"

Sanık, mahkeme başkanının kimsenin olaya müdahale edip etmediği konusundaki sorusuna "Olay sırasında etrafta insanlar vardı ama beni engellemeye çalışan olmadı. Olaydan sonra oradan yürüyerek ayrıldım. İSPARK görevlilerinin yanına giderek ambulans çağırmalarını söyledim. Pişmanım, beraatimi istiyorum." dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın gerçekleştirdiği eylemde müştekinin hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal