Sağlık Bakanlığı'ndan Coronavirüs Testi İçin e-Nabız Açıklaması

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, coronavirüs testi yaptırmış olan vatandaşların, test sonuçlarını e-Nabız uygulamasıyla ulaşabileceği belirtildi.

20.03.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-10:57) Sağlık Bakanlığı'ndan Coronavirüs Testi İçin e-Nabız Açıklaması

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını kısa sürede farklı yerlerde de görülmeye başladı. Çin'den sonra virüsün en çok etkilendiği ülke İtalya olurken, İtalya'daki ölüm sayısı Çin'deki ölüm sayısını geçti. Virüsün yeni merkez üssü İtalya, birçok Avrupa ülkesinde virüsün yayılmasına neden oldu.

11 Mart tarihinde ülkemizde ilk vaka tespit edilirken alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Vakanın tespitinden bu güne kadar hızlı bir vaka artışı yaşanırken, her gün binlerce kişi için coronavirüs testi yapılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada, coronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımızın, test sonuçlarını e-Nabız uygulamasından ulaşabileceği belirtildi.

4 KİŞİ CORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son bilgilendirmede, coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının 4'e çıktığı belirtildi. Vaka sayısının da 359'a çıktığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal