Sağlık Bakanı Koca'dan Tatilcilere Uyarı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatili sebebiyle sahillerde oluşan kalabalıklara karşı uyarı da bulundu ve birinci dalga mesajı verdi. Bakan Koca: 'Birinci dalga sahillere indi' dedi.

02.08.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 02.08.2020-14:50) Sağlık Bakanı Koca'dan Tatilcilere Uyarı!

Bayram tatili coronavirüs tedbirlerini gevşetti. Türkiye genelinde uygulanan ve göz ardı edilen önlemlerin sıkı takipçisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sahillerde artan tatilci yoğunluğu için uyarıda bulundu.

Resmi Twitter hesabından açıkalmalarda bulunan Sağlık Bakanı Koca, 'Birinci dalga sahillere indi. Tatilde dikkatli olalım' dedi.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle sahillere ve turistik beldelere akın başladı. İstanbul'da kalanların tercihi ise adalar oldu. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, toplam nüfusu 15 bin olan Avşa, Marmara ve Paşalimanı adalarına bayram tatili için yaklaşık 150 bin kişinin uğradığını rapor etti.

Diğer taraftan İstanbul'dan Adalar'a gitmek amacıyla Kadıköy'deki vapur iskelesinde yoğunluk başladı. Burada sosyal mesafe kurallarının da göz ardı edildiği dikkatten kaçmadı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal