Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Türkiye'ye Teşekkür Paylaşımı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde etkisini artırırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, evde kalan vatandaşlara teşekkür etti.

10.04.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-11:20)

Çin'in Vuhan kentinde bulunan vahşi hayvan pazarından yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Virüs etkisini günden güne artırırken, tüm yetkililer vatandaşlardan evde kalmalarını istedi. Evde kalmak coronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir yer tutarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu yönde paylaşım yaptı.

'Evde kal' çağrısına uyan 18 il ve 1 ilçenin boş meydanlarına yer verilen videoyu paylaşan Koca, paylaşımına "Bu filmin kahramanları günü evde geçirenlerdir. Sağ ol Türkiye." notunu ekledi.

TÜRKİYE'DE CORONAVİRÜSTE SON DURUM

Türkiye'de ilk vaka 11 Mart tarihinde tespit edildi. Ülkemizdeki vaka sayısı 42 bin 282'ye yükselirken, hayatını kaybedenlerinde sayısı 908'e yükseldi. Tedavilerinin ardından taburcu edilen hasta sayısı ise 2 bin 142'ye çıktı. Bugün yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısından sonra Fahrettin Koca'nın yeni önlemleri ve Türkiye'deki durumu paylaşması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal