Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Sağlıkta Çıtayı Daha da Yükseklere Çıkartacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana'da düzenlenen mitingde, "Her türlü iç ve dış saldırı karşısında duruşumuz bellidir. Hiç taviz vermeden daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız." diye konuştu.

10.03.2019-17:16 - (Son Güncelleme: 10.03.2019-17:09) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Sağlıkta Çıtayı Daha da Yükseklere Çıkartacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana'da vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

ADANA MERT İNSANLARIN ŞEHRİ

Adana'nın mert insanı ve doğal güzellikleriyle müstesna bir il  olduğunu ifade eden Koca, Adana'nın ülkenin en üretken şehirlerinden biri  olduğunu söyledi.

YENİ DÖNEM 

Türkiye'nin 2023 sağlık politikalarından bahseden Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık Bakanlığı olarak yeni dönemde herkesin sağlık hakkının  korunduğu, ihtiyaç halindeki herkesin vaktinde ve kaliteli sağlık hizmetine  kolayca erişebildiği bir Türkiye'yi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

ÇITA DAHA DA YÜKSELTİLECEK

Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Adana'da da sağlık hizmetinde  çıtayı daha yukarılara çıkaracaklarını belirten Koca, "Birliğimizi koruyacağız ve  Cumhurbaşkanımızın ardından kenetleneceğiz. Onun yol arkadaşı olabilmek başlı  başına bir meziyettir, şereftir, yılmamaktır, yorulmamaktır. Gerektiğinde ev ev,  kapı kapı dolaşarak hizmeti ulaştırmaktır. Hakkın yanında, halkın içinde  olmaktır." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal