Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay'la Birlikte 2 Eski Vekil Daha AK Parti'den İstifa Etti

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in sonrasında eski bakanlardan Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile eski Milletvekili Abdullah Başcı, eski Milletvekili Kerim Aydemir, AK Parti'den istifa etme kararı aldı.

29.08.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-09:31) Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay'la Birlikte 2 Eski Vekil Daha AK Parti'den İstifa Etti

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yeni parti kuracağını duyuran eski bakan Ali Babacan'ın sonrasında AK Parti'den istifa etti. Ergin ve Babacan istifaları ardından eski bakanlardan Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile 26. Dönem Milletvekili Abdullah Başcı, 23. Dönem Milletvekili Kerim Aydemir de AK Parti'den istifa etme kararı aldı.

Yeni parti hazırlığına devam eden Ali Babacan, 8 Temmuz'da kurucusu olduğu AK Parti'den istifa etmişti. Ali Babacan, yeni parti kuracağını da 8 Ağustos'ta resmen açıklamıştı.

BABACAN'DAN BİRKAÇ GÜN SONRA İSTİFA ETMİŞ

Babacan'ın sonrasında eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, üç dönem milletvekilliği ve Adalet Bakanlığı yaptığı AK Parti'den istifa etti. Ergin'in Babacan ile beraber kurulacak partide görev alacağı öne sürülüyor.

Ergin, Gazete Duvar'a yaptığı açıklamada "Sayın Babacan'dan birkaç gün sonra, yani yaklaşık iki ay önce istifa ettim. Yargıtay'ın internet sitesine girerek 'parti üyeliğinden çıkma' butonuna basarak bu işi yaptım fakat bunun nümayişini yapmadık" dedi.

4 İSİM İSTİFA KARARI ALDI

Ergin'in istifa etmesinin ardından eski bakanlardan Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile 26. Dönem İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı, 23. Dönem Ağrı Milletvekili Kerim Aydemir, AK Parti'den istifa kararı aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal