Sadık Can Perinçek Dışişleri Bakanlığı'na Yerleşti

Doğu Perinçek'in tarih mezunu oğlu Sadık Can Perinçek Dışişleri Bakanlığı'na yerleşti.

10.09.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-16:08) Sadık Can Perinçek Dışişleri Bakanlığı'na Yerleşti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Sadık Can Perinçek, ''meslek memuru'' konumu ile Dışişleri Bakanlığı kadrosuna alındı. Tarih mezunu olduğu bilinen Sadık Can Perinçek'in ilerleyen süre zarfında büyük hayaller vaad ettiği ve büyükelçi dahi olabileceği kaydedildi.

BÜYÜKELÇİMİZ ASKER

Sadık Can Perinçek'in henüz asker olduğu, askerliğinin Aralık ayında biteceği verilen bilgiler arasında. Aralık ayı dönüşünde ve hemen akabinde  meslek memuru olarak göreve başlayacağı Dışişleri Bakanlı'nda yerini alacak.

ÖNCE ASİL ADAY

Önce asil yedekler arasına girmeyi başaran Sadık Can Perinçek, “Aday Meslek Memurluğuna Atanmaya Hak Kazanan Asil Adaylar” listesinde 50’nci sıraya girerek ileriye dönük büyükelçi olma umudunu hem gençlere hem de onun gibi tarih mezunu birçok genç arkadaşa aşıladı.

ATAMAYA VATAN PARTİSİNDEN TEBRİK

Sadık Can Perinçek'in bu başarısını tebrik etmek üzere babasının da Genel Başkanlık koltuğunda oturduğu Vatan Partisi'nden geldi.Başta Vatan Partisi MKK Üyesi Beyhan Korkman, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Soyadınız Perinçek ise bu dünyada size kendiliğinden açılan tek ballı kapı cezaevinin kapısıdır. Herkes Sadık Can'ın bu memuriyet için ne kadar yeterli, birikimli ve çalışkan olduğunu bilir. Tırnağı ile kazıyarak sağladığı başarısı için tebrik ediyorum." ifadelerisi sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımla dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal