Sadettin Saran'dan 1 Milyonluk Coronavirüs Bağışı

Coronavirüs salgınının etkili olduğu bu günlerde dayanışma da üst seviyeye çıktı. Durumu iyi olan vatandaşlar, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Son olarak iş insanı Sadettin Saran Sağlık Bakanlığına 800 bin, Kırıkkale esnafına da 200 bin lira yardımda bulundu.

30.03.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-16:09) Sadettin Saran'dan 1 Milyonluk Coronavirüs Bağışı

11 Mart tarihinde ülkemizde görülen coronavirüs salgını nedeniyle birçok işletme kapatılırken, ihtiyacı olan vatandaşlar bu dönemde zor durumda kaldı. Devlet ihtiyacı olanlara destek olurken, durumu iyi olan vatandaşlar da ihtiyaç sahiplerine destek oldu.

Birçok alandan isim yaptıkları yardımlarla ihtiyaç sahiplerine bu dönemlerde sahip çıktı. Son olarak, ünlü iş insanı Sadettin Saran, Sağlık Bakanlığı ve Kırıkkale esnafına destek oldu. Saran, Sağlık Bakanlığı 800 bin lira bağışlarken, 200 bin lirasını da geçici olarak kapatılan Kırıkkale'deki Berber ve Kuaförler Esnaf Odası ile Kahvecileri Odası'na kayıtlı 607 esnafa dağıttı.

Konuyla ilgili olarak Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, "Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran üyelerimizi esnafımızı unutmayıp Kırıkkale esnafına yardım gönderdi. 228 üyemize kişi başı 309 lira yardımları dağıtıyoruz. Sağ olsun var olsun, teşekkür ediyoruz Kırıkkale adına. Allah razı olsun bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal