Sabah Otomobil Satın Aldı! Akşam 3 Milyonluk Kaza Yaptı

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, bir sürücü sabah aldığı lüks arabası ile önce park halinde bekleyen bir otomobile daha sonra 3 milyon değerindeki cipe çarptı. Kazayı yapan otomobil sahibi ile cip sürücüsünün ise arkadaş oldukları öğrenildi.

05.03.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-11:08)

Olay, dün saat 17.00 sularında Beyoğlu Sazlıdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde lüks bir otomobil satın alan sürücü, cadde üzerinde seyir halindeyken virajı alamadı ve kontrolünü kaybetti. Kontrolünü kaybeden sürücü, önce yol kenarında park halinde duran sürücünün otomobiline çarptı ve daha sonra da karşı şeritten gelen ve yaklaşık 3 milyon değeri olan lüks cip ile çarpıştı. 

Cip sürücüsü Libyalı iş insanı Mustafa Ali Mustafi kazayı yara almadan atlattı. Öte yandan ticaret için İstanbul'a gelen iş insanı kaza sonrası ilginç bir durum ile karşı karşıya kalındı. Mustafi kendisine çarpan kişinin arkadaşı olduğunu öğrenince şok yaşadı.

Kazada başını cama çarparak yaralanan sürücü ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hafif yaralı olarak Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli trafik oluşurken, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması üzerine trafik normale döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal