Saatlerce Aranan Kayıp Kız Kanepenin Arkasından Çıktı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde son zamanların en tuhaf kayıp olayı yaşandı. Ailenin sokağa çıkıp emniyet birimlerini de harekete geçirdiği 5 yaşındaki kızları Y.S'yi arama çalışmaları, Y.S'yi evde kanepenin arkasında oyuncaklarıyla oynarken bulmaları sonucunda bitti.

28.03.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-09:32) Saatlerce Aranan Kayıp Kız Kanepenin Arkasından Çıktı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir aile bütün mahalleyi ve emniyeti ayağa kaldırdı. Ailenin bu paniğinin sebebi ise 5 yaşındaki kızları Y.S'nin kayıp olmasıydı.

MAHALLELİ SEFERBER OLDU

Malkara'nın Gazibey Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde yaşayan bir aile, 5 yaşındaki kızlarının evde olmadığını ve kapıda da ayakkabılarının olmadığını farketmeleri üzerine mahalleliyi harekete geçirdi. 3 saat boyunca bulunamayan kız, belediye çalışanları ve ek olarak zabıta, polis, mahalle halkı ve akrabaları tarafından arandı.

NASIL OLDUYSA 3 SAAT SONRA EVDE BULUNDU

3 saat boyunca aranan ama bulunamayan kızın, evdeki kanepenin arkasında oyuncaklarıyla oynarken bulunduğu haberi herkesi şaşırttı. Kızlarını bulmanın sevincini yaşayan aile mutluluğunu mahalleliyle paylaştı.

KAÇIRILDI MI?

3 saat boyunca aranan 5 yaşındaki bir kızın, kanepenin arkasında hiç ses çıkarmadan oynaması, ve bunu dışarıda giydiği ayakkabılarıyla yapması akla hiç mantıklı gelmemekle beraber, gazeteci kimliğinin birinci sorumluluğu olan şüphe etme vazifesi farklı bir ihtimali de gündeme getirdi.

Kaçırıldıysa, kaçıran kişiler mahallelinin, belediyenin ve emniyet güçlerinin teyakkuza geçmesinden korktuysa ve çocuğu ailesi dışarıdayken kanepenin arkasına bıraktıysa bir şekilde, bu elbet ortaya çıkacaktır. Emniyet güçlerimiz incelemeye devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal