"Saat 9'u 5 Geçe Ayağa Kalkmadım" Diyen Ahmet Hakan, Kendisi ile Çelişti!

2014 yılında "10 Kasım'da 9'u 5 geçe ayağa kalkmadım" diyen gazeteci Ahmet Hakan bugünkü yazısında kendisi ile çelişti. Hakan köşesinde, "Ben artık her 10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe… Artistlik filan yapmaya tenezzül etmeyip 'şak' diye ayağa kalkıyorum Atam" dedi.

10.11.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-13:03)

2014 senesinde kaleme aldoığı "Saat 9'u 5 geçiyordu ben ayağa kalkmadım" başlıklı yazısında ayağa kalmadığını ifade eden gazeteci Ahmet Hakan, bugün yazdığı "Türkiye için küçük CHP için büyük adım" başlıklı yazısında "Ben artık her 10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe… Artistlik filan yapmaya tenezzül etmeyip 'şak' diye ayağa kalkıyorum Atam." sözlerine yer verdi.

"SENİ ANMANIN İMTİYAZ SAĞLAMADIĞI GÜNLER"

Ahmet Hakan, "Türkiye için küçük CHP için büyük adım" başlığıyla yazdığı yazısında "Seni hakkıyla anmanın ve yâd etmenin kamu alanında bir imtiyaz tesis etmediği günleri yaşıyor olmamız esasen çok güzel Atam" sözlerini kullandı.

"SENİ GEÇ KEŞFETTİM"

"Ben seni hayli sonraları keşfettim fakat sen de bu dünyayı erken, hem de çok erken terk ettin Atam" diyen Hakan, şöyle yazdı:

ATATÜRK'ÜN İDEALLERİ

"Bugünkü Ortadoğu'nun durumunu görsen… "Boşuna mı yönümüzü başka yöne döndürdük. Bir bildiğimiz vardı herhalde" derdin Atam. Fikirlerinin, ideallerinin ardından koşmak yerine gardırobunun peşinden koşanlar var ya… Sana en büyük kötülüğü onlar yapıyorlar Atam."

"ŞAK DİYE AYAĞA KALKIYORUM"

Senin üstünden kendilerini temize çekmeye çabalayanları görünce benim midem kalkıyor Atam. Ben artık her 10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe… Artistlik filan yapmaya tenezzül etmeyip 'şak' diye ayağa kalkıyorum Atam.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal