Saadet Partisi'nden Şaşırtan Pankartla İlgili Açıklama

Saadet Partisi'nin çok tepki çeken pankartıyla ilgili açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, "Pankarttaki 'A'yı aykırılığın 'A'sı olarak kullandık" denildi.

01.05.2018-21:38 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-21:32) Saadet Partisi'nden Şaşırtan Pankartla İlgili Açıklama

Zonguldak’taki 1 Mayıs kutlamalarına dahil olan Saadet Partisi, “İşçiyi yaşat ki devlet yaşasın” pankartı açtı. Pankarttaki ‘A’ harflerinin yerine anarşizmin sembolü yer aldı. İl Başkanı Püren, "Pankarttaki 'A'yı aykırılığın 'A'sı olarak kullandık. Sıradan olmasını istemedik" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Tanıtım Başkanı Mehmet Püren, senelerdir kutlamalara dahil olduklarını, fakat bu sene ilk kez pankart taşıdıklarıını belirterek, "Pankartımız çok dikkat çekti. Sağ kesimden 1 Mayıs'a katılımlar sınırlı olduğu için Saadet Partisi olarak kalabalık katılımımız dikkat topladı. Pankarttaki 'A'yı aykırılığın 'A'sı olarak kullandık. Sıradan olmasını istemedik. Bizim için sol ve sağ diye bir şey yok. Biz halkı bölmek ve ötekileştirmek amacında değiliz. Emekse eğer biz emeğin tarafında zaten hep durduk. Eski Başbakanımız Sayın Erbakan işçinin hakkını bu halka fazlasıyla vermişti. Biz her zaman işçinin tarafındayız. Biz sol ve sağ gibi kavramlar gözetmiyoruz bazı arkadaşlar gibi" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal