Saadet Partisi'nden Kadir Topbaş Sürprizi: Olabilir!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, yerel seçimlerde Kadir Topbaşı'ı düşünebileceklerini söyledi. Sevim, "Bu konuşulur tabi. Düşünülmeyecek bir durum değil" dedi.

10.11.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-15:55)

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerle alakalı olarak açıklamalar yaptı. Sevim, 'metal yorgunluğu' nedeni ile istifası talep edilen eski AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı düşünebileceklerini ifade etti.

Artı Gerçek'ten Rıfat Doğan'ın sorularını cevaplayan Abdullah Sevim, yerel seçimler ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

"AK PARTİ DIŞINDA ADAY OLMA CESARETİ GÖSTEREMİYORLAR"

"Şu anda cumhuriyet tarihinin en baskıcı idaresi ile karşı karşıyayız" diyen Sevim, sözlerine "Nefes alıp verirken endişe ediyorlar. Bu arkadaşlar da senelerce belediye başkanlığı üstlendi. Bu arkadaşların şu anda AK Parti haricinde başka partilerden aday olma cesaretini gösterebilmeleri çok zor" diye konuştu.

"TOPBAŞ'I GÖSTEREBİLİRİZ"

Sevim, "Topbaş, Saadet Partisi'ne açık kapı bıraksa gider misiniz?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Bu konuşulur tabi. Düşünülmeyecek bir durum değil. Bizim bildiğimiz kadarıyla Topbaş'ın böyle kamuoyuna yansıyan yüz kızartıcı bir durumu olmadı. Kapalı kapılar ardında olmuştur olmamıştır, biz bilmeyiz. Aldı götürdü, şöyle yaptı böyle yaptı diyecek bir durumu yok."

" CHP'NİN İSTANBUL ADAYI BELİRLEYİCİ OLACAK"

"Bunu görüşmek ve konuşmak gerek. Arkadaşlar bunları görüşüyor. Bazen gündeme taşınıyor. Örneğin arkadaşlar Ali Müfit Gürtuna'ya gitsek mi diye soruyor. Bunlar dediğim gibi bazen gündeme geliyor. Bu aşamada gidelim görüşelim diye bir şey yok. Seçimlere daha çok zaman var. Köprünün altından çok sular akacak. CHP'nin adayı İstanbul'da belirleyici olacak. CHP'nin muhafazakar seçmenlere de yeşil ışık yakan bir adayla seçimlere girmesi işi daha çekişmeli duruma getirir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal