Saadet Partisi Milletvekili Abdülkadir Karaduman Çamlıca Camii'ni Münafıkların Yaptığı Camiye Benzetti

Saadet Partisi'nin Çamlıca Camii karşıtlığı devam ediyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun ardından Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da skandal sözler sarfetti. Karaduman, Çamlıca Camisi'ni münafıklar tarafından yapılan Mescid-i Dirar'a benzetti.

16.04.2019-15:15 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-14:28) Saadet Partisi Milletvekili Abdülkadir Karaduman Çamlıca Camii'ni Münafıkların Yaptığı Camiye Benzetti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sonrasında Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da bir skandala imza attı. Karaduman, Regaip Kandili'nde açılışı gerçekleştirilen Çamlıca Camii'ni peygamberimizin döneminde münafıklar tarafından inşa edilen Mescid-i Dırar'a benzetti.

KARAMOLLAOĞLU'NUN İZİNDEN GİDİYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Regaip Kandili gecesi ilk namazı kılınan Çamlıca Camii için, skandal sözler kullanmıştı. Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun izinden giden Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da sosyal medya sayfası üstünden Çamlıca Camii ile alakalı şok edici sözler kullandı. Karaduman, Çamlıca Camii'ni Peygamberimizin döneminde münafıkların İslam karşıtı faaliyetleri yapmak için inşa ettiği Mescid-i Dırar'a benzetti.

AYETLERİ YAZDI

Karaduman, yaptığı paylaşımda Peygamber efendimize Tebük seferinden gelirken inen ayetleri yazdı. Karaduman paylaşımında şu sözleri kullandı; “Orada kesinlikle namaza durma! Daha ilk günden takva temeli üstüne kurulan mescid, namaz kılman için tabiki daha uygundur; burada gerçekten temizlenmek isteyen adamlar vardır. Allah da temizlenenleri sever.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal