Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, İstanbul Adayının Çekileceği İddialarına Cevap Verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul adaylarını geri çekecekleri yönündeki iddialara cevap verdi. Karamollaoğlu adaylarını geri çekmeyeceklerini söyleyerek, "Neden aday koyduk, niye aday çekelim" dedi.

19.06.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-11:52)

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın dün Milli gazeteyi ziyaret ettiği esnada Saadet Partisi'nden özür dilemesini değerlendirdi. Adaylarını çekecekleri iddialarına da cevap veren Karamollaoğlu, "Sayın Yıldırım'ın ziyaretini, üslubunu taktirle karşılıyorum. Neden aday koyduk, niye aday çekelim" ifadesini kullandı.

"NİYE ADAY KOYDUK, NEDEN ADAY ÇEKELİM"

Karamollaoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Çok uzun bir aradan sonra ilk kez iki adayın canlı yayında tartışması önemli. Yalnızca iki adayın olduğu havanın estirilmesini doğru görmüyorum. Neden aday koyduk, niye aday çekelim. Kutuplaşmaya götürülmesine gönlümüz razı olmaz. Dünyada sağ-sol ayrımı Berlin Duvarı'nın yıkılması ile tansiyonunu yitirdi. Birileri aday çekmeyi devamlı gündeme getiriyor, adayımızı çekmeyeceğiz. Biz adayımızı çeksek de seçmen kime oy verecek mi, belli mi. O yaklaşımında isabetli olmadığını düşünüyorum. Bizim üstümüze çok önemli bir vazife düştüğünü düşünüyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal