Saadet Partisi Her İlde Ve İlçede Seçime Gireceğini Açıkladı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Her ilde, ilçede, beldede seçime gireceğiz.' dedi.

01.12.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-16:53) Saadet Partisi Her İlde Ve İlçede Seçime Gireceğini Açıkladı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Her ilde, ilçede, beldede seçime gireceğiz. Adaylarımız arasında elbette önemli sayıda hanım adaylarımız da yer alacak. Biz toplumumuzun tamamına hitap ediyoruz. Onların da düşüncelerinden, emeklerinden, fikirlerinden yararlanacağız.' açıklamalarında bulundu.

Karamollaoğlu, partisinin bir otelde gerçekleştirilen İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısında yaptığı açıklamalarda, çok badireli bir dönemde önemli bir seçime gidildiğini ifade etti.

Mahalli idarelerde parti olarak halka güven telkin etme zorunda olduklarını anlatan Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

'Biz mahalli idare seçimlerinde ittifak yapmıyoruz, yapmadık, yapmayacağız. Bunu çok açık, net bir şekilde belirtiyoruz. Dirsek teması sözünü birileri alıp yanlış noktalara çekmesin. Dirsek teması elbette yapacaksınız. Bizim adayımıza başkalarının oy vermesini sağlamak için yapacaksınız, başkalarına oy toplamak için değil. Her yerde seçime gireceğiz. Her ilde, ilçede, beldede seçime gireceğiz. Adaylarımız arasında elbette önemli sayıda hanım adaylarımız da yer alacak. Biz toplumumuzun tamamına hitap ediyoruz. Onların da fikirlerinden, emeklerinden, düşüncelerinden yararlanacağız. Onlar da bu topluma fayda sağlayacak.'

Karamollaoğlu, geçtiğimiz güne kadar Saadet Partisi ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen sağlam karakterli, millete hizmet edecek, dürüst, kapısını herkese açık tutan, kamplaşmadan uzak kalacak ve beldesini, ilçesini, ilini yaşanabilir bir hale getirecek belediye başkanına ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal