Saadet Partisi Genel Merkezi'ne İcra Geldi!

Saadet Partisi Genel Merkezi'ne icra memurları geldi. Binanın tahliyesi talep edildi. Partililerin isteği üzerine icra memuru 1 aylık ek süre verdi.

19.11.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-15:08)

Saadet Partisi'nin avukatı ve Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz'ün açtığı davada, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 15. Hukuk Dairesinin verdiği tahliye kararının Yargıtay tarafından onanması ile alakalı parti genel merkezi önünde medya mensuplarına açıklama yaptı.

Yargıtay'ın onama kararının, parti genel merkez binasının tahliyesiyle alakalı olduğunu söyleyen Beyazıt, binanın tapusu ve mülkiyetiyle ilişkili davanın ise asli hukuk mahkemesinde sürdüğü belirtildi.

Beyazıt, mahkemenin binanın tapu kaydı için parti tarafına "Satılamaz, herhangi bir biçimde bir tasarruf işlemine maruz bırakılamaz" biçiminde tedbir koyduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

"Bu manada tabii tahliye kararı ile alakalı, Yargıtayın onama kararı bulunduğu için, karşı taraf tahliyeye geldi. Kendilerinden uygun bir zaman istedik. Ancak onlar bir an önce çıkmamız gerektiğini ifade etti fakat burası bir genel merkez binası. Yeni bir gayrimenkul, oranın tadilatı, taşınma dönemi birkaç ayımızı alacak diye söylememize karşın bize böyle bir zaman verilmedi, 15 gün verildi. İcra memurunun inisiyatifiyle de tarafımıza bir aylık bir süre tanınmış oldu. Gayrimenkulün aynına ilişkin davamızda ise mahkemenin tedbir kararı hala sürüyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal