Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Iğdır, Ardahan ve Şırnak'ta Üniversiteye Gerek Olmadığını Söyledi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tepki çeken Çamlıca Camii açıklamasının ardından bir kez daha sahneye çıktı. Karamollaoğlu bu sefer de Iğdır, Ardahan, Şırnak yerlerde üniversiteye gerek olmadığını söyledi.

24.04.2019-14:35 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-14:27) Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Iğdır, Ardahan ve Şırnak'ta Üniversiteye Gerek Olmadığını Söyledi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha önce hızlı tren ve Çamlıca Camii'nin gereksiz olduğunu ifade etmişti. Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul gibi projelere de karşı çıkan Karamollaoğlu bu sözlerinden sebeple çok tepki topladı.

Karamollaoğlu, bu defa da Iğdır, Ardahan, Şırnak gibi illerde üniversite açılmasına karşı çıktı.

DEVLET OKUL AÇAR GİBİ ÜNİVESİTE AÇIYOR

Karamollaoğlu, mesele ile alakalı olarak, "Yüzün üstünde üniversitemiz var. Yahu Allah rızası için, gidip şimdi Ardahan'dakiler, Iğdır'dakiler gücenmesin fakat, Ardahan'da bir üniversite açmanın hangi mantığı var? Hocası var, öğrencisi yok. Hocası da yok çok yerde. Şırnak'a git, talebe yok. Muhterem arkadaşlarım; bunu dediğim koskoca bir devlet bu politikaları üretiyor. Hala okul açar gibi üniversite açıyor. Bu nasıl bir anlayış" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal