Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Bütün Belediyeleri Kazanmak İçin Seçime Girdik

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, Adana ve Sivas'ta açıklamalar yaptı. Karamollaoğlu iddialı konuşarak, "Biz 81 ilin hepsinde, bütün ilçe ve beldelerde belediyeleri kazanmak için seçime girdik" dedi.

18.03.2019-11:26 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-11:21) Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Bütün Belediyeleri Kazanmak İçin Seçime Girdik

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde, Adana ve Sivas'ta belediye başkan adayları ile beraber gerçekleştirdiği salon ve alan miting programlarında açıklamalar yaptı.

Karamollaoğlu konuşmasında, “Biz iktidarı kötülük olsun diye eleştirmiyoruz. Biz dostça, ülkede meydana gelen sorunlar bilinsin, onlara çözüm yolu bulunsun diye bunları söylüyoruz. Bugün hakikaten ülkemiz, çok ciddi problemlerle karşı karşıya. Bizim derdimiz, onların da 81 milyon insanımızın da müreffeh, huzur içerisinde bir ülkede yaşamalarıdır." sözlerini kullandı.

"YEREL SEÇİMLERİN EN İDDİALI PARTİSİ BİZİZ"

Yerel seçimlere giderken en iddialı partinin kendileri olduğunu ve adaylarını da buna uygun olarak seçtiklerini söyleyen Karamollaoğlu, “Biz 81 ilin hepsinde, bütün ilçe ve beldelerde belediyeleri kazanmak için seçime girdik." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal