Saadet Partisi Adayı Abdullah Sevim'in Seçim Konuşması Paylaşım Rekorları Kırıyor

Saadet Partisi Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim'in 24 Haziran seçimleri ile alakalı olarak yaptığı konuşma sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

13.06.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-10:30)

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim'in sosyal medyada yayınlanan bir videosu adeta paylaşım rekoru kırıyor. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimin kimler arasında olduğunu hatırlatan Sevim konuşmasında, dükkanını kapatmak mecburiyetinde olan esnafı, Soma faciasında hayatını kaybeden işçileri, satılan şeker fabrikalarını, atanamadığı için intihar eden öğretmenleri anımsatıyor.

'Bu seçim şeker fabrikalarını satanla, 'Ne olur satmayın' diye mücadele edenler arasındadır'

Saadet Partisi'nin gazetesi olan Millet Gazetesi'nin sosyal medya hesabında yayınlanan videoda Sevim şöyle diyor:

"Hatırlayın kardeşlerim. Bu seçim 40 senelik esnaf dükkanını kapatmak mecburiyetinde olan Ali amca ile paradan para elde eden rantiyeciler arasındadır. Bu seçim şeker fabrikalarını satanla, ‘Ne olur satmayın’ diye uğraşanların arasındadır. Bu seçim çocuğu üşümesin diye saç kurutma makinesini açıp çocuğuna veren ardından da yan odada hayatına kıyan Emine Akçay kardeşim ile yandaşlara kömür verenler arasında yapılacaktır. Bu seçim bir türlü atanamadığı için canına kıyan Merve Çavdar kardeşim ile devletin olanaklarını sömürenler arasında gerçekleşecektir. Bu seçim köy yolu kapalı olduğu için oğlunu hastaneye götüremeyen ve cansız bedenini 16 kilometre taşıyan Muharrem Taş kardeşim ile aya dört şeritli yol yapma soytarılığını söyleyen taş yürekliler arasında yapılacaktır. Bu seçim üç yüzü geçkin emekçi maden işçisi arkadaşına mezar olan, Soma Madeni’nden çıkarıldığında sedyeye konurken ‘Çizmelerimi çıkarayım mı?’ diye soran Murat Yalçın kardeşim ile ‘Böyle ölümler bu işin doğasında var’ diyen kibir kulelerinde oturan efendiler arasındadır. Bu seçim mazlumla zalimin, bu seçim ahı olanlarla ah alanların, bu seçim suskun ile sesi çok çıkanların, bu seçim Allah’a kul gayrında özgür olanlarla; güce, makama, şöhrete tapanların seçimi olacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal