S-400'ler Gelecek Ay Teslim Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. S-400'lerin teslimatına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı, "Geri adım atmayacağız" diye konuştu.

25.06.2019-12:23 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-12:06)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

S-400 hava savunma sistemlerinin önümüzdeki ay teslim edilmeye başlanacağını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Türkiye'ye karşı tutumunu da eleştirerek kararlılık mesajı verdi.

"GERİ ADIM ATAMAYACAĞIZ"

S-400'ler konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"S-400 hava savunma sistemlerini önümüzdeki ay teslim almaya başlıyoruz. Güvenlik ihtiyaçlarımız konusundaki farklı seçeneklere de kapımız daima açık olmuştur. Türkiye bu konuda izin almak, hele hele baskılara boyun eğmek durumunda değildir. S-400 meselesi doğrudan egemenlik haklarımızla ilgili konudur ve bundan geri adım atmayacağız."

"TÜRKLERE KARŞI YÜRÜTÜLEN HUSUMET POLİTİKALARINA..."

"Çin ve Amerika arasında süren ticaret savaşını herkes için kazanca dönüştürecek tüm girişimlere destek veriyoruz. Dünya çapında İslam'a Müslümanlara ve Türklere karşı yürütülen husumet politikalarına en gür sada ile karşı çıkmaya devam ediyoruz.

Yaptığımız operasyonla terör tehditlerini kaynağından önleyecek başarılar elde ettik. Türkiye'yi bölgemizdeki krizin ve yıkımın bir parçası haline getirmeye yönelik tüm çabaları hakim bıraktık.

Terörist başının kamuoyuna yaptığı açıklamalar; örgüt içinde politikada ve bölge politikasında ciddi görüş ayrılıklarının ortaya çıktığının işaretleridir. DEAŞ'ı diriltmeye yönelik oyunları bozuyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal