Rüya Bebeğin Anne ve Babasıyla Buluşma Anı

İzmir'de kaybolan Rüya bebeğin ailesiyle buluşturulma esnasında duygusal anlar yaşandı.

04.07.2018-20:40 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-20:40)

İzmir'in Tire ilçesinde dün sabah saatlerinden beri kayıp olan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesi Fatma Yenigün (55) güvenlik güçleri tarafından bulundu.

ANNEANNE BEBEĞİ ALIP KAÇMIŞTI

Tire'ye bağlı kırsal Derebaşı Mahallesi'nde, kızının evinde yaşayan Fatma Yenigün, dün sabah erken saatlerinde, torunu Rüya Çelik'i yanına alıp, kimseye bir şey demeden dışarı gitti. Bu anda evde olan ve kahvaltının sonrasında bir süre uyuyan Gülçin Çelik (17), uyandığı zaman kardeşi Rüya ile anneannesinin evde olmadığını görüp, ebeveynlerine hemen haber verdi.

YAPILAN ARAMALARDA BEBEK VE YAŞLI KADIN BULUNAMAMIŞTI

Resmi nikahları olmayan Derya Manas ile Hakan Çelik ise kaybolma vakasını güvenlik güçlerine haber etti. Aile üyeleri, kendi uğraşlarıyla etrafta arama ve tarama gerçekleştirdi; fakat netice alamadı. İhbarla köye giden jandarma ve AFAD birimleri, bölgede arama çalışması yaptı.

KÖYE 3 KM'LİK UZAKLIKTAKİ DEREYE YAKIN YERDE BULUNDU
Yapılan arama çalışmaları özel eğitimli köpeklerle sürdürürken kayıp bebek ve anneannesi, köye 3 kilometre mesafedeki bir dereye yakın yerde bulundu. 

DUYGUSAL ANLAR

Rüya bebeğin ailesiyle buluşmasında ise duygusal anlar yaşandı. Rüya bebeği ilk olarak babasına veren ekipler, babasının bayılması sonucunda bebeği anneye verdi. Anne ve bana gözyaşlarını tutamazken çevredeki halkın mutluluğuda dikkatlerden kaçmad.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal