‘Rüşvet Alan Da Veren De Mel'undur’

’Zimmet’ ve ‘ihaleye fesat karıştırmak’ suçlarından CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman azledilmişti. Yerine Belediye Başkanı Vekilliği görevine getirilen AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk, belediyenin girişine ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ hadisinin yer aldığı bir bir tabela koydurdu.

25.06.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-17:06) ‘Rüşvet Alan Da Veren De Mel'undur’

’Zimmet’ ve ‘ihaleye fesat karıştırmak’ suçlarından yürütülen tahkikat çerçevesinde CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman azledilmişti. Yerine Belediye Başkanı Vekilliği görevine getirilen AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk, belediyenin girişine ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ hadisinin yer aldığı bir tabela koydurdu.

CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın "ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçları nedeniyle Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında tahkikat yürütmeye başlatmıştı. Salman'ın 30 milyonluk yolsuzluk tahkikatının ardından İçişleri Bakanlığı 27 Şubat günü Salman'ı azletmişti.

Gündeme gelen rüşvet meselesine ilişkin görüntüler de verilmişti. Salman’ın da dahil olduğu 17 kişi bu soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı.

"RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR"

AKP’li Meclis Üyesi Mustafa Tutuk Belediye Başkan Vekilliğine getirilmişti. AKP’li Mücahit Birinci, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Tutuk’un belediyenin girişine ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ hadisinin yazdığı bir tabelayı astırdığını ifade etti.

Birinci paylaşımına şu notu düştü:

"Bu kadar! Yalova Belediyesi Ak Parti'ye geçtikten sonra, Belediye girişine bunu yazdı. Helal olsun! Tebrik ediyorum"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal