Rus Milletvekili, Sıcak Havalar İçin ABD’yi Suçladı

Rus Milletvekili Aleksey Juravlyov ülkesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini ABD’ye bağlayarak, ABD’nin iklim silahı üreterek Rusya üzerindeki iklimi değiştirmeye çalıştığını söyledi.

15.01.2020-18:40 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-18:36) Rus Milletvekili, Sıcak Havalar İçin ABD’yi Suçladı

Rusya parlamentosunun alt kanadı olan Duma Meclisi Milletvekili ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Aleksey Juravlyov Rusya’da yayın yapan bir radyo programına katılarak Rusya’daki havaların anormal bir şekilde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini yorumladı. Juravlyov, “Karşımızda ileri teknolojiler kullanan bir ABD var. ABD’nin iklim silahları tüm dünyada kullanılabilir. Bu nedenle Rusya’yı da etkiliyor” dedi.

İklim değişikliğinin tesadüfi olmadığını ima eden milletvekili, “Umarım bunlar tesadüfi iklim değişikliği değildir. Birincisi Vietnam’da iklim silahlarının kullanıldığından eminiz. Yasaklanmış olmasına rağmen bu silahların kullanıldığını biliyoruz. Çünkü bunu bilim adına araştırma yapıyormuşçasına kullanıyorlar. Yani bir silah olarak değil araştırma gerekçesiyle kullanıyorlar. Bu büyük bir problem ve felakete neden olabilir” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal