RTÜK Başkanı Şahin Asya-Pasifik Yayın Birliği Toplantısına Katıldı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurul üyesi Arif Fırtına, Tokyo'da düzenlenen 56. Asya-Pasifik Yayın Birliği Yıllık Toplantısı'na katıldı.

19.11.2019-16:34 - (Son Güncelleme: 19.11.2019-16:25)

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından aktarılan bilgiye göre, Japonya'nın başkenti Tokyo'da organize edilen "Çeşitli Görsel-İşitsel Deneyimlerin Getirdiği Meydan Okumaları Göğüslemek-İzleyici ve Dinleyicilerin Güvendiği Medya" konulu 56. Asya-Pasifik Yayın Birliği (ABU) Yıllık Toplantısı, Japonya'nın ulusal yayın kuruluşu Japonya Yayın Kurumunca (NHK) gerçekleştiriliyor.

Türkiye'den yayıncılık kategorisinde hizmet veren resmi ve özel kurum ile bazı kuruluş temsilcilerinin bulunduğu toplantıda, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurul Üyesi Arif Fırtına ile RTÜK Kamuoyu, Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkan Yardımcısı Deniz Güler de dahil oldu.

İzleyici ve dinleyici kitlelerinin güvenini kazanmak için tam zamanlı en iyi görsel ve işitsel tecrübeleri aktarma hususunda fikir teatisi yapılan toplantıda, adil ve doğru bilgi teminatı için kararlılık vurgusu gerçekleşti.

Asya'nın en büyük yayın kuruluşları birliği konumundaki ABU'da 71 ülkeden 274 üye bulunuyor. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, ABU'nun başkan yardımcılığı görevini yürütüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal