Rize'de Kaybolan 2 Çocuk Sağ Olarak Bulundu

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün sokakta oynadıkları esnada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ve Barış Yıldırım (5) sağ olarak bulundu.

02.05.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-11:01)

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynadıkları esnada kaybolan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım'dan sevindirici haber geldi.

Dün akşam saatlerinde parkta oynarken kaybolan 4 yaşındaki Selim Yağız ve 5 yaşındaki Barış Yıldırım için arama çalışması başlatılmıştı.

ORMANLIK ALANDA BULUNDULAR

Rize Valisi Kemal Çeber, bölgedeki MOBESE kameralarının incelenmesi sonucunda kayıp çocukların ormanlık alanda sağ salim bulundukları bilgisini paylaştı.

PARKTA OYNARKEN ANİDEN KAYBOLMUŞLARDI

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Merkez Mahallesi'ndeki evlerinin yakınındaki parkta oynayan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5),saat 17.00 sıralarında kaybolmuştu. 

Kaybolan Selim Yağız Özkan ve Barış Yıldırım'ı arama çalışmaları doğrultusunda ilçede bir kriz merkezi de oluşturulmuş ve bu kapsamda arama kurtarma birlikleri sorumlularıyla toplantı düzenelenmişti. Ekipler, ilçede farklı bölgelere dağılarak, arama çalışmalarına başlamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal