Rize'de Eski Eşini Başından Vuran Zanlının Son Paylaşımı

Dün öğle saatlerinde Rize'de meydana gelen olayda Ali Rıza Havuz, boşandığı eşi Hatice Kurt'u sokak ortasında başından vurdu. Olaydan sonra gözaltına alınan Havuz'un son paylaşımı dikkat çekti. Havuz, son paylaşımında, "Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin." dedi.

28.03.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-14:56) Rize'de Eski Eşini Başından Vuran Zanlının Son Paylaşımı

Dün öğle saatlerinde Rize'nin Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, Ali Rıza Havuz, ablası ile yürüyen Hatice Kurt'un yanına gitti ve Kurt'u başından yaraladı. O sırada olay yerinden geçen bir polis memuru ise zanlı Havuz'u gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan Havuz, emniyetteki ilk ifadesinde, eski eşi Hatice Kurt'un sosyal medya hesabı açtığı ve burada fotoğraflarını paylaştığı için vurduğunu söyledi. Yapılan incelemeler sonrası Havuz'un 3 ayrı sosyal medya hesabı olduğu tespit edilirken, bu hesaplardan birinde yaptığı paylaşım dikkat çekti. Havuz hesaplarının birinde 23 Mart tarihinde, "Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin." ifadelerinin olduğu bir paylaşım yaptı. Rize Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan Ali Rıza Havuz, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi

Öte yandan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hatice Kurt, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal