Rize'de 6'ncı Sınıf Öğrencisi Kalemtıraş Bıçağı ile Arkadaşının Yüzünü Kesti

Rize'de bir ilkokulda bir öğrenci, arkadaşının yüzünü kalemtıraş bıçağı ile kesti. Olayın Momo oyunu yüzünden olduğu iddia edildi. Ancak okul görevlileri iddiaları yalanladı.

09.03.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-12:41) Rize'de 6'ncı Sınıf Öğrencisi Kalemtıraş Bıçağı ile Arkadaşının Yüzünü Kesti

Rize'de, 6'ncı sınıfta öğrenim gören 10 yaşındaki M.C. isimli kız öğrenci, sınıfta şakalaştığı erkek öğrenci A.K.A.'yı kalemtıraş bıçağı ile yüzünden yaraladı. Sosyal medyada olayın, 'Momo' oyunu nedeni ile meydana geldiği doğrultusunda paylaşımlar yapılınca Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, olayın bu oyunla alakasının olmadığını söyledi.

Olay, perşembe günü Piri Çelebi Mahallesi'ndeki Kurtuluş Ortaokulu'nda oldu. 6'ncı sınıfta öğrenm gören M.C. sınıfta sakalaştığı arkadaşı A.K.A.'yı, kalemtıraş bıçağıyla yüzünden yaraladı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

A.K.A., öğretmenleri tarafından Rize Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. A.K.A.'nın durumunun iyi olduğu kaydedilirken, aileler olayla alakalı şikayette bulunmadı.

"MOMO OYUNU İLE İLGİSİ YOK"

Sosyal medyada olayın, çocukları ve gençleri intihara sürüklediği iddia edilen 'Momo' oyunu nedeniyle meydana geldiği doğrultusunda paylaşımlar gerçekleştirildi. Paylaşımlar ardından Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Servisi olayla alakalı inceleme açtı. Öğrenciler, arkadaşları, aileleri ve öğretmenleri dinleyen yetkililer, olayı çok yönlü olarak ele aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, olayın 'Momo' oyunu ile alakasının olmadığı, çocukların arasındaki şakalaşmadan doğduğunu söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal