Reza Zarrab

ABD'de tutuklu olan Reza Zarrab'ın hayatına dair detaylar merak edilip araştırılıyor. Peki, Reza Zarrab kimdir? Reza Zarrab boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Reza Zarrab sevgilisi, eşi kimdir? İşte detaylar...

21.09.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-09:33) Reza Zarrab

Ebru Gündeş ile evli olan ve aldığı pahalı hediyeler ile bilinen Reza Zarrab şimdilerde ABD'de tutuklu olarak yargılanıyor. Peki, Reza Zarrab kimdir? Reza Zarrab boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Reza Zarrab sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizde...

REZA ZARRAB KİMDİR?

12 Eylül 1983’te Tebriz’de dünyaya gelen Reza Zarrab, İran Azerisi bir ailesinin üyesidir ve Dubai'de hayataını sürdürmüştür. Nafees Exchange ve Al Salam Center Exchange firmalarında 1996 yılında para, finanas piyasasında çalışmıştır. Reza Zarrab, iş adamlığının yanı sıra arabesk şarkı sözü yazmaktadır ve bir dönem sevgili olduğu Azeri sevgilisi Günel Zeynalova ile yazdığı şarkılarla adını duyurdu.

2008 yılında Royal Denizcilik A.Ş firmasını kuran Reza Zarrab, daha sonra demir çelik ve inşaat sektöründe de çalışmalar yaparak 2010 yılında Royal Holding’i kurdu. 2010 yılında Ebru Gündeş'le evlendi ve bu evliliğinden Alara adındaki kızı dünyaya geldi. Yaşanan kaçakçılık suçlamalarının ardından Safir Altın Ticaret Limited firmasını kurarak 2012 yılında Türkiye’nin 12 milyon dolarlık altın ihracatının yüzde 46’sını gerçekleştirmiş oldu.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile vatandaşlık dosyası hazırlanarak Bakanlar Kurulu kararıyla 'istisnai kişiler' sınıfından faydalandı ve 2013 yılında Türk vatandaşı oldu. Reza Zarrab daha sonra tutuklanma süreci ile gündeme geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal