Resimdeki Kadını 15 Saniyede Bulabilirsen Gerçekten Dahisin!

Usta bir şekilde fotoğraflarda gizlenmeyi başaran kadınları bulabilecek misiniz. Eğer gözleriniz iyiyse ve dikkatli iseniz gizli kadınları bulabilirsiniz.

19.08.2017-14:13 - (Son Güncelleme: 19.08.2017-14:14)

Sadece ve sadece dahi insanların çözebileceği ve içinden çıkılması zor ve bir o kadar da karışık olan zeka testini sizlerle paylaştırken, aynı zamanda zeka testlerinin ortaya çıkış sürecini de araştırdık... İşte o süreç...

ZEKA TESTLERİ NE İŞE YARAR?

Zeka testleri, kişilerin bilişsel yeteneklerini ölçümleyip diğer bireylerle karşılaştırma amacıyla ortaya çıkmıştır. Zeka ile ilgili bu karşılaştırma ve seviye tespiti çalışmasına tarihte ilk defa, M.Ö 2200’lü yıllarda Çinli hükümdarların hizmetçi alımlarında kullandıkları bir çeşit yetenek sınavında rastlanmaktadır. Mısır’da da benzeri bilişsel yetenek sınavları kullanılarak yönetici ve yardımcılar seçildiği bilinmektedir.

Ancak bildiğimiz anlamda zeka testleri üzerine ilk çalışmalar 19. yüzyıl sonlarına doğru başlamıştır. Bu çalışmalar, zekayı kişisel psikolojiye ve onunla ilişkilendirilen objektif etkenlere bağlantılayarak açıklamaya çalışmış olmasıyla o dönem için devrim niteliğinde görülmektedir.

Zeka, sadece salt zeka mıdır? Yoksa psikolojik olarak hem bizi hem de çevremizde bizimle olan tüm insanları her açıdan etkileyen bir kavram mıdır? Bu test ile işte size bunun cevabını veriyoruz! Bu test sayesinde zeka düzeyiniz umdğunuzdan daha fazla yükselecek!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal