Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu'ndan Videolu 23 Nisan Kutlaması

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için törenler düzenlenemeyecek. İstanbul’un Çekmeköy ilçesine bağlı Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu 2-B Sınıfı öğrencileri 23 Nisan coşkusunu yaptıkları gösteri ile evlere taşıdı.

22.04.2020-18:11 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-18:38)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs kısa sürede küresel bir pandemi haline döndü. Sınırlarını aşan virüs özellikle Avrupa ve Amerkia'da oldukça etkili oldu. 11 Mart tarihinde ülkemizde ilk coronavirüs vakası tespit edilirken, bu tarihten önce alınan önlemler üst seviyeye çıkartılırken, yeni önlemler de alındı. 

Coronavirüs önlemleri kapsamında eğitime ara verilirken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da salgından etkilendi. Coronavirüs nedeniyle bu yıl 23 Nisan için tören düzenlenemezken, İstanbul’un Çekmeköy ilçesine bağlı Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu 2-B Sınıfı öğrencileri, hazırlamış oldukları video ile 23 Nisan kutlamalarını evlere taşıdı. Öğrenciler hazırladıkları video ile birbirinden güzel mesajlara yer vererek yürekleri ısıttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal