Rekortmen Karabay, Su Altında Dev Türk Bayrağı Açtı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Guinness rekortmeni ‘Akvaryum Adam’ lakaplı Cem Karabay, dalgıçlarla beraber dev bir Türk bayrağını açarak su üstüne çıkarttı.

23.04.2019-18:30 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-18:20) Rekortmen Karabay, Su Altında Dev Türk Bayrağı Açtı

Gökçeada Yıldız Koyu’nda, Su ve Sualtı Sporları Kulübü ile BSS Dünya Rekortmenleri Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte dalgıçlarla beraber Guinness rekortmeni Cem Karabay dev bir Türk bayrağını açarak su üstüne çıkarttı.

"YİNE MÜTHİŞ BİR REKORA İMZA ATMAK İSTİYORUZ"

Geçen senenin 23 Nisan'ını hatırladıklarında bu koyda bir tarih yazıldığına dikkat çeken Cem Karabay, o gün dünyada bir sportif rekoru 15 saat 10 dakikadan 30 saat 20 dakika 19 saniyeye olmak üzere iki katına çıkardıklarını ifade etti. Rekorun 2019 yılının 23 Nisan'ınnda kendilerinde olduğunu söyleyen Karabay, “Biz de geçen sene Gökçeada Su ve Sualtı Sporları Kulübü Derneğini kurmuştuk. Bu derneğimizin ilk faaliyeti olarak hem rekorun bizde olduğunu hem de Gökçeada Su ve Sualtı Sporları Kulübü Derneğinin varlığını göstermek için böyle bir etkinliğe imza attık. Benim ekibim hala taş gibi. Yeni rekorlara hazır. Biz de Rabbim izin verirse, inşallah bu sene içinde, şu an 142 saat olan denizde yaşama dünya rekorunu yeniden Gökçeada'mıza getirip, 145 saate taşıyarak, yine müthiş bir rekora imza atmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal