Reklam Kokan Beyaz Atletli PR Çalışması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 ay süren Adalet Yürüyüşü'nde Hürriyet muhabirini yanından ayırmadı ve resmen PR çalışması yaptı.

21.08.2017-14:24 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-16:00)

MIT TIR'ları ihaneti sonrasında casusluk nedeniyle tutuklanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için sözde Adelet Yürüyüşü düzenleyen Kemal Kılıçdaroğlu,yürüyüşü PR çalışmasına döndürdü.

YÜRÜYÜŞ BİTMEDEN KİTABINI YAZDILAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun casusluk suçundan dolayı 25 yıl ceza alan CHP milletvekili Enis Berberoğlu için Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği yürüyüş kurmaca çıkmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü devam ederken bir anda bir kitap ortaya çıktı. CHP İstanbul milletvekili Barış Yarkadaş tarafından 9 günde kaleme alınan 'Adalet' isimli kitabın daha yürüyüş sona ermeden baskısının yapılıp dağıtılması her şeyin sipariş olduğu kanısını bir kez daha güçlendirmişti.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ RAMAZAN'A DENK GELMİŞTİ FAKAT KILIÇDAROĞLU GÜNDÜZ VAKTİ YEMEK YİYOR

Sözde Adalet Yürüyüşü'nde Kemal Kılıçdaroğlu halkın değerlerini yok sayıp gündüz vakti yemek yediği görülüyor.

 
SÖZDE ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE HDP'LİLERLE KOL KOLA GEZİP BOZKURT İŞARETİ YAPTI
 
Kartepe’de HDP heyeti ile kucaklaşan Kemal Kılıçdaroğlu, HDP’lilerin verdiği çiçeği havaya kaldırarak birlikte yürümüştü. Ve ne yapmak istediği anlaşılamayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arada MHP'nin simgesi olan bozkurt işareti yaptı.
 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal