Rekabet Kurumu'ndan 24 Teşebbüse Soruşturma

Rekabet Kurumu 24 kuruluş hakkında haksız kazanç ve arttırım yapıp yapmadıklarını tespit etmek sebebiyle soruşturma başlattı.

22.03.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-17:27) Rekabet Kurumu'ndan 24 Teşebbüse Soruşturma

Rekabet Kurulu 21 Şubat 2019'ta gerçekleştirilen toplantısında, yaş meyve ve sebzelerin toptlu pazarlaması ile ilgili teşebbüslerin rekabet karşıtı fiil ve davranışlar dahilinde bulunup bulunmadıklarının anlaşılması amacıyla Ankara İstanbul ve Antalya'da faaliyette olan şirketlere soruşturma açıldı.

BAHSİ GEÇEN ŞİRKETLERDEN İSTANBUL'DA OLANLAR

Akyol Gıda Tarım Ürünleri Sera Ambalaj Nak. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti., Canan Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti., Çekok Gıda San. ve Tic. A.Ş. Çobanlar Güven Gıda Tarım Ürünleri, Sera Ambalaj Nak. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti., Gencer Meyve Ticaret Ltd. Şti., Güven Öz Gıda Tarım Nakliyat İnşaat İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti., Özdemir Gıda Sebze Meyve Nakliye San. ve Tic. Ltd. Şti."

TOPTANCI HALİNDE OLAN ŞİRKETLER

"Dayan Yaş Meyve Sebze San. ve Tic. Ltd. Şti., Fahrettin Bakırcı, Hasdayan Tarım Ürünleri Gıda Turz. İnş. Teks. Tic. Ltd. Şti., Her Halim Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti., Köklü Aksoy Kardeşler Tarım Ürünleri Gıda Nak. İnş. Ltd. Şti., Sönmez Gıda Tarım Ürünleri Nak. Amb. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti., Süleyman Beğenilmiş."

ANKARA'DA 7 ŞİRKETE SORUŞTURMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde faaliyet gösteren ve soruşturma açılan şirketler:
Adnan Coşkun Ticaret, Babacan-45 Gıda Nakliyat İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti., Gündüz Mey-Pak Gıda İnş. Taş. Otomotiv Petrol Ürünleri Turizm Tic. Ltd. Şti., Harun Acıelma, MBK Grup Tarım Ürünleri Hayvancılık İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Muharrem Bayan, Umut 14 Gıda Nakliyat İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti."

ANTALYA'DA 3 ŞİRKETE SORUŞTURMA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde faaliyet gösteren ve soruşturma açılan şirketler:
"Burunsuzlar Sebze Meyve Otomotiv Tarım Emlak Tic. Ltd. Şti., Eymen Sebze Meyve Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti., Rahva Tarım Ürünleri Gıda İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal