Reis'ten Afrin Bildirisine Sert Tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatının durdurulması için bazı akademisyen ve sanatçılar tarafından yayınlanan bildirgeye sert tepki gösterdi.

28.01.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 28.01.2018-14:03) Reis'ten Afrin Bildirisine Sert Tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çorum İl Kongresi'nde bazı akademisyen ve sanatçıların Afrin'deki harekatın durdurulması için imzalayıp milletvekillerine gönderdiği bildirgeye sert tepki göstererek,"Kendini aydın diye adlandıranların neden bu operasyonlardan rahatsız olduğunu bilemiyoruz. Neymiş bunlar savaş karşıtıymış. Yememiş içmemiş böyle bir hezeyana imza atmış bir de bunu milletvekillerini göndermişler. Şimdiye kadar aklınız neredeydi, terör örgütleri ülkemize 700 kere saldırırken siz neredeydiniz. Terör örgütleri masumları öldürürken sizin neden sesiniz çıkmadı? Siz ne vicdansızsınız ya? Profesör, doçent, sanatçı olmak size artı bir değer mi kazandırıyor? Benim vatandaşımın canına kast edecekler siz kalkıp biz barış istiyoruz diyeceksiniz. Barış kanla tesis edilmez, bunlar bunu yaptılar! Neden o zaman 3 maymunu oynadınız hainler?Be ahlaksız, be adi, sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bugün bizi bir kez daha muhabbetle bizi karşılayan tüm vatandaşlarıma şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum.Erol Olçok'u ve onun yiğit evladı Abdullah kardeşimi rahmetle yadediyorum. Onlar 15 Temmuz gecesi 'mesele vatansa gerisi teferruattır' diyerek bir ok gibi ileri atıldılar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal