Reis-i Cumhur'dan Yeni Harekat Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de "Milletimizle Birlikte Daha Yeşil Türkiye Buluşması"nda Afrin'de gerçekleştirilen operasyon hakkında önemli açıklamalar yaptı.

21.03.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-16:10) Reis-i Cumhur'dan Yeni Harekat Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütleri ile savaşımızı yerinde yapacağız dedik ve ardından harekete geçtik. 15 Temmuz'da bizi bitirmeye çalışanlara dimdik ayakta olduğumuzu 2 bin kilometre karelik bölgede gösterdik" dedi.

‘Kuzey Irak'ta oynanan oyunları bitirdik. Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de ülkemize ilişkin tahkimatı, açılan tünelleri gördük. Yığılan silahları sizde gördünüz Onlar silah yığdılar, şimdi de biz o silahları ele geçirdik. Haram para bir yerlere gidecek ya. Bu operasyonumuzda başarılı bir şekilde devam ediyor.

PKK uslu durmuyor. Şimdi de Irak'ta başladılar. Eğer Irak merkezi idaresi PKK'yla mücadele edemezse, Sincar'da onları biz karşılarız. 2 gün içinde Sincar'da 38 PKK'lıyı öldürdük. Böyle giderse daha ileri gideriz. Şimdi askerimiz gereğini yerine getiriyor. İhtiyaç olursa önce ben ondan sonra milletimle hep beraber gideceğiz.’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal