Reis-i Cumhur Mesajı Verdi! Seferberlik Başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uyuşturucu ile mücadele konusunda "Eczanelere varıncaya kadar üzerine gideceğiz. Bunların satıldığı yerlerin araştırılmasında taviz vermeyeceğiz. " dedi.

25.08.2017-15:00 - (Son Güncelleme: 25.08.2017-17:23)

İşte o konuşmadan satır başları

Teröristlere misli ile yanıtını verdik, vermeye devam edeceğiz. Bunların kökünü kazımakta kararlıyız. Allah'ın izni ile de kazıyacağız. Bu milletin huzurunu, bu milletin, özellikle gururunu çiğnemeye, yok etmeye kimsenin hakkı yok. Azimliyiz, kararlıyız ve bize, çocuklarımıza daha huzurlu bir ülke bırakmak için fedakarca çalışan asayiş, organize suçlar gibi alanlarda suçlulara göz açtırmaya güvenlik güçlerimize de şükranlarımızı sunuyorum.

BÜYÜK SEFERBERLİK: ECZANELERE KADAR ÜZERİNE GİDECEĞİZ

Bugün yayınlanan KHK'nın içerisinde uyuşturucu ile alakalı çok daha ağırlaştırılmış cezai müeyyide bulunuyor. Ezcanelere varıncaya kadar üzerine gideceğiz. Captagon vesaire bunların satıldığı yerlerin araştırılmasında asla göz yummayacağız

BEKÇİLERİMİZDEN BEKLENTİM...

Bekçilik sisteminin yeniden başlamasından mutluyum. İstiyoruz ki geceleri de halkımız emniyette olsun. Bekçilerden devletimizin oradaki gözü, kulağı, sesi, güven kaynağı olmalarını bekliyoruz. Milletimiz güvenlik kuvetlerimize sahip çıkarsa, az gayretle çok netice elde edilir. Tam tersi olursa, milletimizle güvenlik kuvvetlerimiz arasında güçlü ilişki tesis edilemezse arzu ettiğimiz neticeye ulaşamayız. Asayiş, uyuşturucu, kaçakçılık, organize suçlar gibi güvenlik konularında da polisimizi, jandarmamızı milletimizle bütünleştirmeliyiz.

BU MİLLET DÜŞMANLARINI ADALETE TESLİM EDİN

Okullarımızın çevresinde uyuşturucu satışında faaliyet gösteren bu millet düşmanlarına karşı güvenlik güçlerimizin bunları adalete teslim edeceğine inanıyorum. Özellikle son dönemde çok sık şikayetle karşılaştığımız uyuşturucu satıcıları konusunda emniyet ve jandarma teşkilatımızdan çok büyük gayret bekliyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal