Reis-i Cumhur Erdoğan'dan Bayram Tatili İle İlgili Önemli Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da Cuma namazı sonrası Kurban Bayramı tatiliyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

11.08.2017-14:23 - (Son Güncelleme: 11.08.2017-15:51)

Kurban Bayramı tatili için son dakika gelişmesi. Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan "Şu anda tabii Hükümet bu 10 günü programına aldı çalışmalarına devam ediyor. Hakikaten uygunsa turizm açısından olumlu olur. Turizm sektöründeki açığımızı hızla kapama fırsatı verir. Salı günü Bakanlar Kurulu var. Hayırlı bir adım olur diye umut ediyorum" ifadelerini kullandı. Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatili hakkında açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, bayram tatili için kararın salı günkü Bakanlar Kurulu'nda verileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma çıkışı gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

KUZEY KORE GERİLİMİ

NATO kapsamında Almanların bu isteğine NATO ile de görüşmelerimizi yaparak olumlu bir yaklaşım gösterdik. Bu İncirlik olayı değil, daha farklı bir mesele. Milli Savunma Bakanlığımız ve Dışişleri Bakanlığımız bu süreci titizlikle yönetiyor.

Nükleer silahlanmanın her fırsatta karşısında olduğunu belirtenlerin burada nükleer silahlanmayla birbirilerini tehdit eder duruma gelmesi üzücüdür.


BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI

Kurban Bayramı ile alakalı Erdoğan "Hükümet şu anda bu 10 günü gündemine aldı çalışmalarına devam ediyor. Turizm açısından isabetli olur. Salı günkü Bakanlar Kurulu'nda umut ederiz ki hayırlı olur" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal