Reis-i Cumhur Erdoğan Modern Sanat Müzesi'nin Temel Atma Törenini Gerçekleştirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'e giderek Modern Sanat Müzesi'nin Temel Atma Töreni'ni gerçekleştirdi.

17.02.2018-18:47 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-18:49) Reis-i Cumhur Erdoğan Modern Sanat Müzesi'nin Temel Atma Törenini Gerçekleştirdi!

Reis-i Cumhur Erdoğan, Eskişehir'de Modern Sanat Müzesi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Önümüzdeki dönemlerde, kültür ve eğitimi önceliğimiz olarak yapmayı planlıyoruz. Kültüre ve sanata yapılan her yatırım bizi heyecanlandırıyor. Bir kez daha bu eserin ülkemize şehirimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar’da halka hitap etti. "Gençler inşallah Genelkurmay Başkanımız Afrin'e çağrı yaptığı zaman önce ben gideceğim sonra siz geleceksiniz. Ne diyorduk? Beraber yürüdük biz bu yollarda. Biz hep sabrettik. Sınırlarımızda haddinizi bilin. Bizi Hatay'da, bizi Kilis'te, Mardin'de rahatsız ediyorsunuz haddinizi bilin. İçerideki teröristlerden 40 yıl çok çektik. Ama bu sabrın bir sonu vardı. Bıçak kemiğe dayandı. İçerideki teröristler Suriye'deki teröristlerle birleştiler. Bir de utanmadan sıkılmadan Kürt kardeşlerimizi istismar ettiler. Bizim mücadelemiz teröristlere karşı. Afrin'de her geçen gün zafere yaklaşıyoruz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Suriyeli kardeşlerimiz istiyoruz ki evlerine dönsün. Er ya da geç Afrin operasyonu bitecek. Ama süresi ne kadardır takvim veremem." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal