Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Reis-i Cumhur Erdoğan: Bu Yaz Sıcak Geçecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Konuşuyor.

23.02.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-12:54) Reis-i Cumhur Erdoğan: Bu Yaz Sıcak Geçecek

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

İl kongrelerimizin önemli bir kısmını tamamlaMIŞ bulunuyoruz, kalanlarını da en geç nisana kadar bitirip büyük kongre için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kongrelerdeki yurttaşlarımızın ilgilisi bize sorumluluğumuzun ağırlığını hatırlatmakta. Milletimizin teveccühüne layık olmak için çok daha fazla çalışmak zorundayız.

2019 MAHALLİ SEÇİMLERİ GENEL SEÇİMİ ETKİLEYECEK

2019 seçimleri sıradan bir seçim değil. hepsinden önce bu seçimle Türkiye yepyeni bir yönetim sistemine geçiyor. Her seçim diğerini etkilemekte ve 2019 Martında yapılacak mahalli seçimlerde alacağımız sonuç 2019 Kasım'daki seçimleri de etkileyecek. Mahalli seçimlerdeki alacağımız oy en az yüzde 50 olmalı.

KİMSENİN KİŞİSEL HIRSI İLE UĞRAŞAMAYIZ

Milletvekili seçiminde partinin ağırlığı çok çok önemli. Fakat mahalli idareler tek başına parti ile kazanılmaz. Seçeceğimiz kişiler burada çok önemli.Her kim AK Parti'yi ksır döngüye sokmaya çalışıyorsa, böyle bir çabanın içine girmişse karşısında ilk önce beni bulur. Türkiye tarihi bir süreçten geçiyor ve kimsenin kişisel hesabı ve hırsı ile uğraşamayız, 

AMERİKA'YI ÇILDIRTACAK SÖZLER

Bizi şu dönemde en çok üzmüş olan müttefikimiz dediğimiz bazı ülkelerin beyanları. Bir ülkenin savunma bakanlığı sözcüsü çıkıyor Afrin'de sivillerin öldüğünü söylüyor be vicdansız ahlaksız Doğu Guta'da her gün yüzbinlerce çocuğun yaşlının alçakça katledilmesinden en küçük bir rahatsızlık duymuyorsun da teröriste karşı verilen mücadelen rahatsızlık duyuyorsun. Yalan yanlış haberler veriyorsun. Eğer biz sivil terörist ayırt etmeseydik çoktan zaten Afrin operasyonu bitmişti. 

BU YAZ SICAK GEÇECEK

Münbiç'teki en tepeden başlayan söylemlerini ortaya koyduğumuz yüzlerce dosya var. Bunu söylediğimizde haklı olduğumuzu söylüyorlar. Türkiye'nin artık oyalama taktiklerine karnı tokdur. terör örgütünün yanında kimin olduğuna bakıyoruz. Bütçeden kalkıp da 500-550 milyon dolar bunlara destek çıkarsa çok hayırlı bir yoldasın böyle mi söyleyeceğiz? Bu yaz hem terör örgütü için hem de onları destekleyenler için sıcak geçecek öyle görünüyor.Rejim kendi topraklarını kurtarma derdi içinde değil o göç edenlerle ilgili onlardan kurtulduk diyor. Bu yola baş koyduk varsa başını bu yolda feda etmeye hazır olanlar işte meydan diyoruz

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;