Rahmi Turan Beştepe'ye Giden CHP'li' İddiasının Kaynağını Açıkladı!

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Beştepe'ye giden CHP'li' kişinin kaynağının Talat Atilla olduğunu bildirdi.

23.11.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 23.11.2019-16:07)

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasının kaynağını açıkladı. Gazeteci Turan, kaynağının Talat Atilla olduğunu söyledi.

Gazeteci Rahmi Turan'ın bu açıklaması üzerine Rahmi Turan bu iddiayı yalanladı ve ‘Rahmi Turan’ın verdiği haberin kaynağı ben değilim’ diye konuştu.

Rahmi Turan'ın Açıklaması:

“20 yıldır tanıdığım, inandığım ve güvendiğim Talat Atilla kardeşimin durup dururken, ‘Rahmi Turan’ın verdiği haberin kaynağı ben değilim’ diye açıklama yapmasını çok garip buldum, ayıpladım, gücendim. Ben bu konuda açıklama yaparken haber kaynağımın adını sürekli gizledim. Hatta TV programlarında bana o kadar sormalarına rağmen cevap bile vermedim. Mesleki ahlakım gereği haber kaynağımın adını söylemedim, bu konuda hassasiyet gösterdim. Ancak Talat Atilla’nın açıklaması beni çok üzdü. Bu açıklamayı yapmak zorunda bıraktı. Haber kaynağım kesinlikle Talat Atilla’dır.

Bu arada şunu da söylemem gerekiyor: Talat Atilla’ya da bunları bir başka haber kaynağı söylemiştir. Bu haber kaynağının kim olduğuna yönelik tahminlerim var. Bu haber kaynağının onu da yanılttığını düşünüyorum. İsmini biliyorum ancak, onu şimdilik söylemiyorum. Gazeteciyim. Bu konuda araştırmalar yapıyorum. Bulduğum zaman bunu da Odatv’ye söyleyeceğim.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal