Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

PYD'li Teröristin İtiraf Günlüğü

Afrin harekatında ele geçirilen 18 yaşındaki bir teröristin günlüğü, terör örgütü PYD’nin kalleş yüzünü ortaya bir kez daha koydu.

03.03.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-13:35) PYD'li Teröristin İtiraf Günlüğü

Afrin harekâtıyla PYD-PKK’dan temizlenen bölgelerde hainlere ait onbinlerce belge ve materyal bulundu. PYD/YPG-PKK’nın Afrin’de çocukları baskıyla ailelerinden kopararak silah altına aldığı, ele geçirilen belgelere de kanıtlandı.

BASKIYLA SİLAH ALTINA ALINAN ÇOCUKLAR

9 ila 13 yaşları arasında çocukların kamplara alınarak silah eğitimleri verildiğini gösteren resimlere ulaşıldı. Örgütün zorla silah altına aldığı çocukların günlüklerinde ise terör örgütünün içinde bulunduğu durum gözler önüne seriyor. 

HAYATIMı MAHVETTİLER

Örgütün zorla silah altına aldığı Abdu Osman isimli çocuğa ait günlükte örgüte isyan ettiği görülmekte. Abdu Osman günlüğünden bir bölüm şöyle:

“17 yaşındayım, etrafımda neler olup bitiyor bilmiyorum. Neden geriye doğru gidiyorum gibi hissediyorum, anlamamaktayım. Neden yaşamım darmadağın oldu? Bana ne oldu ya? yaşamım mahvoldu. Ağlıyorum, bağırıyorum içimden. Ölüm benim için bir kurtuluş mudur bilmemekteyim. Ben ölsem de bu sıkıntılar asla bitmeyecektir. Burada beni hiç kimse anlamıyor. Benim büyük bir ailem var. yaşamım mahvoldu, şimdi çözüm ölüm değil de nedir ki? Evlenecektim onu da elimden aldı alçaklar. Hayatım berbat... Zaten yakında öldürürler bizi.”

Terör örgütünün silah altına aldığı kişilerin yüzde 10’unun, 18 yaş altı çocuklardan oluştuğu istihbarat raporlarına yansıdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;