Putin'den Erdoğan'a Tebrik Mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhuriyet'in 95. yılı sebesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kutlama mesajı gönderdi.

29.10.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-13:06) Putin'den Erdoğan'a Tebrik Mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhuriyet'in 95. yılı sebesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kutlama mesajı gönderdi. Putin mesajında, "Aramızdaki dostluğun temeli Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının henüz ilk yıllarında atıldı, şu andaysa tüm alanlarda işbirliklerimizi başarılı bir şekilde geliştiriyoruz" ifadelerine kullandı.  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhuriyet'in 95. yılı nedeniyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Rusya lideri Putin Türk mevkidaşı Erdoğan'a Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gönderdiği mesajda, "Ülkelerimiz arasında dostluk ve iyi komşuluk ilişkilerimizin temeli Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının henüz ilk yıllarında atılmıştır." ifadelerine yer verdi. "Moskova ile Ankara şu anda tüm alanlarda yapıcı işbirliklerini başarılı bir biçimde sağlıyor" diye devam eden Rus lider, "Hem iki ülkenin halkları hem de tüm Avrasya'nın çıkarına uygun şekilde bölgesel ve uluslararası sorunların çözümünde etkili bir işbirliği yapıyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal